joi, 24 noiembrie 2011

Trucuri naturale de albire a dintilor


1. Freacă periuţa de dinţi pe o felie de lămâie şi începe periajul danturii - realizează câte cinci periaje consecutiv, şi clăteşte gura după ce ai aşteptat ca lămâia să acţioneze timp de cinci minute. Spală-te apoi cu pastă de dinţi. Urmează tratamentul seara, înainte de culcare, o săptămână pe lună.
2. Mănâncă zilnic, un măr sau o pară în stare proaspătă - acestea sunt fructele cu cea mai mare capacitate de curăţare şi albire a danturii. În plus, ele cresc secreţia de salivă care protejează sănătatea gurii.
3. Foloseşte bicarbonatul - O dată pe săptămână, înainte să mergi la culcare, după ce te speli pe dinţi cu pasta clasică, spală-te şi cu puţin bicarbonat de sodiu.
4. Curăţă-ţi dantura cu zeamă de lămâie - dimineaţa sau la orele amiezii, clăteşte-ţi gura cu zeama de la o lămâie îndoită cu apă (de două ori mai multă apă decât zeama de lămâie).
5. Consumă câteva bucăţele de brânză măcar la două zile - conţine acid lactic şi te ajută să ai dinţii mai albi. E bine să consumi câte 800 mg de calciu pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu